|
|||
|
Fórum filmu Avatar a serveru http://avatari.eu
|
|||
Jazyk Na´vi
Príspevkov: 143
• Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Jazyk Na´vicerve...je tu ale jeden detail...ptal sem se jaaa...
aNeytiriR...no tak to by bolo to hej...ale to pre jednu na pokec...ma to v profile asi v 150 jazykoch a nareciach sveta...tak by sa jej tam hodilo aj toto nie??.. no a urcite by som to nejakej holke aj povedal...len ju treba najprv mat...viete?? Fpi silor tireytisi ayna'rìngä....za to bojujem!
Re: Jazyk Na´viSorouch, už je to opravené.
Neboj, ona se nějaká najde. ![]()
Re: Jazyk Na´vijo uz jen kdy by to bylo mozne provest na Pandore
Fpi silor tireytisi ayna'rìngä....za to bojujem!
Re: Jazyk Na´vija by som chcela..ak si raz to tatoo dam,tak nieco v Navijcine...
Oel ayngati kameie ma aysmuke si aysmukan.
![]()
Re: Jazyk Na´viTo NeytiriR:
tatoo - slova budou v leNa´vi, ale písmo halt bude latinka. Což je škoda, nějaké zajímavá písmenka by se hodila. ![]()
Re: Jazyk Na´vived ja som to tak myslela...viem ze leNavi je jazyk nepisany
Oel ayngati kameie ma aysmuke si aysmukan.
![]()
Re: Jazyk Na´vihttp://www.navilator.com/index.php
tohleto znáte ? já to náhodou našel ![]() ![]() Já si už vybral, ale ta žena si musí vybrat i mě. Už si taky vybrala.
Re: Jazyk Na´viJj, toto som posielal ešte na avatari stránku, na blueboard. Dobrá vecička, vidím, že sa o ňu starajú
![]() Everything is backwards now ...
Re: Jazyk Na´viJenom by to chtělo rozšířit slovní zásobu
I was a warrior who dreamed he could bring peace
sooner or later, though, you always have to wake up...
Re: Jazyk Na´viurčitě tam nepůjdou všechna slova z angličtiny
![]() ![]() Já si už vybral, ale ta žena si musí vybrat i mě. Už si taky vybrala.
Re: Jazyk Na´viTak to berte s rezervou, určite je tam toho viac, než pred pol rokom
Re: Jazyk Na´vi
No jo, tak to je právě škoda že jo. Četl jsem, že ten jazyk má slovní zásobu snad 300 slov.. kdyby si tvůrci dali tu práci, a vytvořili další, tak by to už nemuselo bejt tak marný I was a warrior who dreamed he could bring peace
Re: Jazyk Na´viPred pol rokom ich bolo 2000
When you see Thanator, run! Definitive run!
![]() ![]() Teraz je všetko naopak. Film je realita, a tu je to len sen.
Re: Jazyk Na´viAle mne sa zdá, že slovíčka sa stále dopĺňajú. A to ako Naviské, tak aj preklad v slovníku.
Re: Jazyk Na´viFakt? Tak to se omlouvám
I was a warrior who dreamed he could bring peace
Re: Jazyk Na´vi![]() Everything is backwards now ...
Re: Jazyk Na´viJedna vec. Hovorí sa, že leNa'vi je nepísaný jazyk, ale Neytiri má na svojom luku vyrité nejaké symboly. Možno sú to číslice a počíta si tak koľkých ľudí už dala dole
Re: Jazyk Na´vito fakt ??
toho jsem si vůbec nevšiml, to je skor postřeh hned se na to mrknu ![]() ![]() Já si už vybral, ale ta žena si musí vybrat i mě. Už si taky vybrala.
Re: Jazyk Na´viNo neviem ako to je vidieť vo filme, možno len slabo, ale na plagáte to vidieť perfektne.
Re: Jazyk Na´viTo Rick:
Doplnění slovniku dělá autor jazyka Paul Frommer (možná se svými studenty) na základě tří seznamů (A - nejdůležitější slova,B - běžná, C - ostatní). Z áčka je už hotovo skoro všechno, na řadu přijdou další slova. Co se gramatiky týče, je už prakticky kompletní. To Freeman: Zajimavý postřeh. ![]()
Re: Jazyk Na´viCerv: dík za info.
PS: mohol by si napísať (približné) časy, kedy je možné zhliadnuť tieto znaky na luku? ![]() Everything is backwards now ...
Príspevkov: 143
• Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je on-lineUžívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|||