|
|||
|
Fórum filmu Avatar a serveru http://avatari.eu
|
|||
Názor na web Avatari.eu a toto forum
Príspevkov: 76
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumAhoj Jake
Dakujem za privitanie. Som veľmi rád, že sa možem zúčastňovať na diskusiách a byť so svojimi na Pandore
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumKeď som našiel toto fórum tak som začítal na päť minút
A to ,že toto fórum ale aj iné majú viac čitateľov ako prispievateľov je problém viacerých diskustných fór No neviem možno sa hanbia povedať(pardon) napísať svoj názor
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumAlebo sa im nechce. Tak to je hlavne pri technickych forach. Prides, najdes odpoved, a ides prec. Ale toto je ine forum.
Tak dufam ze nastane aspon male ozivenie. When you see Thanator, run! Definitive run!
![]() ![]() Teraz je všetko naopak. Film je realita, a tu je to len sen.
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumTak asi jako kazdej tu, si myslim ze tohle Forum je good a web taky.
![]() Ladies and Gentlemen, You’re Not In Kansas Anymore, You’re On Pandora.
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumTak asi jako kazdej tu, si myslim ze tohle Forum je good a web taky.
Máš pravdu je to tu super
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumahojte chalani....tiez vas tu rada vidim
To Jake:no to je fakt hnus...ja som si mozno trosku naivne myslela,ze to tu nikto nepozna a preto sa nepridava...ale praveze toto je forum,kde je uplne nutne diskutovat,lebo to cloveku proste neda nenapisat svoj nazor Oel ayngati kameie ma aysmuke si aysmukan.
![]()
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumForum ludia urcite poznaju, ved niektore temy maju tisice precitani. Je v google na prvych miestach takze poznat ho poznaju, len sa im nechce niaco napisat.
When you see Thanator, run! Definitive run!
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumtak to je riadna skoda
Oel ayngati kameie ma aysmuke si aysmukan.
![]()
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumAhojte Navi
Myslím že doležité je či film pozerajú, iba z hmotného hladiska, alebo ho i precítia trošku duchovne. A potom sa dá pochopiť i jeho hĺbka /filmu/ Takýto ľudia sa správajú a chovajú i na fóre, povrchne. Neva všetci sme predsa iný.
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumto si dost dobre vystihol andy
![]()
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumtaky vás vítám
andy jak si napsal, že se dá pochopit ta hloubka toho filmu, tak to je naprostá pravda, já to pustil našim, dokonce i babička se podívala ten film má v sobě tu skrytou věc a tu právě pochopí takový lidi jako sme třeba my ![]() ![]() Já si už vybral, ale ta žena si musí vybrat i mě. Už si taky vybrala.
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumked moja starka videla pozadie v mojom PC,tak jej reakcia bola-fuj ake hnusne obludy...no mala som dost
![]()
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumjo to mě taky, ale zaregovala jinak a to tak, že cototam je, to má nějaké velké oči ten chlap
a přitom tam mám Neytiri tak aspoň vidíte ![]() ![]() Já si už vybral, ale ta žena si musí vybrat i mě. Už si taky vybrala.
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumJe zaujímavé sledovať ako sa niektorý ľudia spravajú.
Ja som bol tiež zarazený ako sa postavily ku filmu moji najbližší - rodičia, ale asi to tak má byť./určite to tak má byť/ Radšej si pozrú plitkú telenovelu alebo správy, ktoré im absolútne nič nedajú a dokonca v nich zasievajú zlo a nenávisť.
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forummoja mama zaspavala,ale ona celkovo filmy v PC nepozera...ale ocinovi sa to pacilo
![]()
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumTak to je super
![]() ![]() ![]()
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumno to viaceri...skoda...mne sa akoze na zaciatku tiez nepacili,ale teraz...joj krasni su
![]()
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumMne sa hneď páčili
![]() ![]() ![]()
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumna avatari to jaksi usychá
žádné novinky nic ![]() ![]() Já si už vybral, ale ta žena si musí vybrat i mě. Už si taky vybrala.
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumForum je nadherne a je pekne stretnut ludi ktorym sa tento najlepsi a najkrajsi film sveta paci...
Fpi silor tireytisi ayna'rìngä....za to bojujem!
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumAhojte všetci
Toto fórum je úplne inba super a chcem týmto poďakovať adminovi. Čítam ho už asi 2-3 mesiace takmer každodenne a konečne sa rozhodol sem registrovať. Takže sa už nebudem len prizerať a čítať ale aj aktívne zapájať do diskusií na tento super neprekonateľný film PS: Dúfam že bude ešte o čom diskutovať Makto ko!
![]() Spisovateľský Avatar fanúšik.
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumKaltxi !
vítám tě tu, další posila, toje dobře jak já říkam, diskutovat je vždy o čem, ale musí se chtít ![]() ![]() Já si už vybral, ale ta žena si musí vybrat i mě. Už si taky vybrala.
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumTak to je dobré lebo ste tu super komunita (usudzujem s toho čo tu 3/4 fóra už stihol prečítať
Makto ko!
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumurčitě
![]() ![]() Já si už vybral, ale ta žena si musí vybrat i mě. Už si taky vybrala.
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumDejf: Tak to je samozrejmé Neytiri je proste Neytiri, Eywa ja ju tak zbožňujem
Makto ko!
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumMna s teba asi chlosne pepka. Dost skoro. Uz si mal byt zaregistrovany pol roka! Ale lepsie neskor ako nikdy. Tak Vitaj! When you see Thanator, run! Definitive run!
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumTo Vathae:
takže taky zdravím. Koukám, že jsi podobný "zábukáč" jako já Jinak pokud ti to ještě nikdo nedoporučil, tak se přihlaš i do "Megafóra" (http://m-forum.tk), většina členů tam vykecává věci nesouvisející s Avatarem. ![]()
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumhej super tiež sa zaregistrujem
Makto ko!
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumJake ja som to tu tiež asi dva týždne čítal než som sa zaregistroval. Ešte si pamätám jak som tu prišiel niekedy na začiatku a bolo tu dokopy 5 príspevkov, tak som si hovoril že aký shit toto fórum veď tu nič nieje
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumAko hovorim. Nikto nic nepise a potom sa vsetci cuduju ze tu nic nieje (nebolo). Najprv to musi niekto napisat, ale kazdy by len cital a nikomu sa nechce nic tvorit.
When you see Thanator, run! Definitive run!
Re: Názor na web Avatari.eu a toto forumpřesně, jste líní všichni do jednoho
![]() ![]() Já si už vybral, ale ta žena si musí vybrat i mě. Už si taky vybrala.
Príspevkov: 76
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je on-lineUžívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|||